Нашият екип

Не сме респектирани от стандартния принцип на йерархия, който съществува в повечето компании и винаги опитваме да въвеждаме нашия екип в идеите и целите, от които се вълнуваме. Не вярваме в управление от типа „one man show“, а в талантливите и отговорни хора около нас, с които разсъждаваме в една посока, и на които винаги можем да разчитаме. Гордеем се с всичките ни 460 колеги, защото те са неразделна и основна част от нашата визия за бъдеще на силна и иновативна компания.

Търговски отдел

Нашият млад и пълен с ентусиазъм търговски екип е винаги на ваше разположение. Работи здраво и с удоволствие, настроението в офиса е положително и свежо, защото ние вярваме, че само по този начин: със страст и компетентност, можем да ви обслужваме професионално!

Нашият Търговски отдел е разпределен в 4 дивизии, специализирани да работят на четири различни пазарни сегмента със съответната продуктова група – Ритейл/Интериорен текстил и мебели, Хорека/Хотели, Перални и Болници/, Промо и Платове. Нашият опит и стабилни традиции ни дават възможност да ви съдействаме с повече отговорност към вашите запитвания. Нашите колеги са специалисти и техните знания и поглед върху производствените процеси помагат да създаваме, произвеждаме и доставяме вашите желани продукти по най-добрия начин.

Можете да срещнете нашия усмихнат екип на изложения навсякъде по света!

Отдел Дизайн

Креативни, талантливи, професионалисти са трите думи, които идеално описват качествата на нашия дизайнерски отдел. Те са пълни с неизчерпаем брой идеи. Те имат отговорната задача да разработват различни проекти, подходящи за технологиите – жакард, бродерия, дигитален печат, 3Д лого, лазерно гравиране и др.

Те правят дизайнерски колекции, дават идеи и съвети и всичко това светкавично бързо – с една цел: да се доближат до вашата желана визия за продукта.

Отдел Счетоводство

Сериозни, концентрирани и винаги с внимание върху изрядността на документите, счетоводният ни отдел ни съдейства с професионализъм. Те проследяват информацията и коректно съпътстват вътрефирмените ни отношения и тези с нашите партньори.

Да се запознаем!

Нашите брошури, каталози и новини могат лесно да бъдат открити в сайтовете ни, социалните мрежи. Можете да държите в ръцете си на хартиен носител, ако поръчате. Разбира се, при възникнали въпроси винаги можете да се свържете с нас чрез електронната ни поща или по телефон. Ние ще отговорим в рамките на работния ден.